Vélemények

"Ha unalmas sablon helyett egyedi megvalósításra vágysz, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Norbi gyors és segítőkész, az előre nem látható problémákat is pillanatok alatt megoldotta. Karbantartást szintén vállal, szóval nem engedi el a kezedet a weblap elkészítése után sem."

"Norbert fiatal kora ellenére jelentős tapasztalatokat szerzett a WEB fejlesztés, honlap készítés terén. Meghallgatja az ügyfél igényeit, és ötleteivel segít azok tökéletesítésében. Nagyon fontos, hogy megbízható, betartja ígéreteit, mind árak, mind a vállalási határidő tekintetében. Szeretek Vele dolgozni, mert ha esetleg azonnal nem is, ha más határidős munkája van, de rövid időn belül megvalósítja az elképzeléseinket. Szívesen ajánlom Őt bárkinek."

Kissé elfogultan azt mondanám, minden marketinges álma egy ilyen kivitelező. A közös munkához mindig proaktívan állt hozzá, és mindenből a legtöbbet hozta ki , a végeredménnyel nagyon elégedettek vagyunk és örülünk, hogy a RiseTech+ ajánlották nekünk ,igy mi is jó szívvel ajánljuk őket

Kapcsolat