Miben tudunk segíteni neked?

Mindenben ami Technika!
A legmodernebb eszközökkel és szaktudással.
Ne keress tovább!
Itt vagyunk és segítünk neked,
célod elérésében.

Teljes körű kivitelezést vállalunk
szoftverfejlesztés

Teljes körű és személyre szabott szoftverfejlesztési megoldást ajánlunk, amely tartalmazza a szoftver tervezést, reszponzív felhasználói felület (UI) és tapasztalat (UX) felépítését, projektmenedzsmentet, minőségbiztosítást és az elkészült alkalmazás üzemeltetését is. Minden projekt minőségét dedikált projektmenedzser biztosítja.

Milyen az egyedi szoftverfejlesztés?

/01

Egyeztetés

Nincsenek korlátok, hisz az informatikában sincs lehetetlen. Ön elmondja mi a célja, mi megtervezzük, felépítjük és karban is tartjuk ügyviteli és vállalatirányítási, vagy termelés irányítási szoftverét! Mindig hosszútávra tervezünk és levesszük a vállalatirányítási rendszer gondot válláról, minimum 10 évre.
/03

Fejlesztés

Olyan rendszert készítünk, amit Ön eddig nem talált a piacon, s így nem szükséges kompromisszumot kötnie.

Tervezés
Ön tudja mit szeretne, mi örömmel segítünk eddigi tapasztalatunkkal, hogy azt miképp lehet elérni.
/02

Tervezés

Széles a paletta, bármiből választhat az ügyvitel terén! Legyen az webes -bárhol és bármilyen eszközön használható ügyviteli program, Windows-os asztali ERP rendszer, vagy egy ügyes telefonos applikáció.

Redukálja a hibázási lehetőségeket és növelje szolgáltatásának minőségét automatizált folyamatokkal!
/04

Kész szoftver

Garanciát vállalunk a munkánkra, mert sok éves ügyviteli tapasztalatunk van. Mindig határidőre dolgozunk, az Ön és cége igényeire készítjük a programot, vegyítve a mi 10 éves iparági tapasztalatunkkal.

Gyors precíz szakmai tanács adás

Kreatív segítség nyújtás 

Boldog és elégedett ügyfelek

Ügyfelek

116

 sikeres projektjeinek száma

218

Az elégedettség nálunk mérhető.
Tegyen próbára!

100%

MIÉRT MINKET VÁLASSZ

1

 Pontosan belőtt célközönség

2

Tényekre alapozott, ütős kampányok

3

 Professzionális megjelenés

4

 100%-ig mérhető,
kiszámítható
együttműködés

5

 Nincs kidobott pénz,
Kézzelfogható eredmények

6

Érthető, lényegre törő jelentések

Vélemények

"Ha unalmas sablon helyett egyedi megvalósításra vágysz, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Norbi gyors és segítőkész, az előre nem látható problémákat is pillanatok alatt megoldotta. Karbantartást szintén vállal, szóval nem engedi el a kezedet a weblap elkészítése után sem."

"Norbert fiatal kora ellenére jelentős tapasztalatokat szerzett a WEB fejlesztés, honlap készítés terén. Meghallgatja az ügyfél igényeit, és ötleteivel segít azok tökéletesítésében. Nagyon fontos, hogy megbízható, betartja ígéreteit, mind árak, mind a vállalási határidő tekintetében. Szeretek Vele dolgozni, mert ha esetleg azonnal nem is, ha más határidős munkája van, de rövid időn belül megvalósítja az elképzeléseinket. Szívesen ajánlom Őt bárkinek."

Kissé elfogultan azt mondanám, minden marketinges álma egy ilyen kivitelező. A közös munkához mindig proaktívan állt hozzá, és mindenből a legtöbbet hozta ki , a végeredménnyel nagyon elégedettek vagyunk és örülünk, hogy a RiseTech+ ajánlották nekünk ,igy mi is jó szívvel ajánljuk őket