Eredményekre szomjazol?
Itt az ütős kampányok korszaka

Jönnek-mennek a különböző marketing ügynökségek, Google és Facebook szakértők?
Repkednek a marketingre költött százezrek, milliók, de nincs kívánatos eredmény?
Nem szívesen költesz marketingre, mert nem tudod pontosan, hogy miért is fizetsz?
Mi nem „marketingezünk”
Mi kampányokat készítünk, aminek
 van eleje, van vége és van kézzelfogható
 kívánatos eredménye!

Minket nem érdekel az elérés, hogy hány lájk érkezett vagy, hogy mennyi egy kattintás. Minket - akárcsak téged is - az eredmények érdekelnek: bevétel, jelentkezők, vásárlók, érdeklődők, feliratkozók… És kizárólag ezekre hajtunk, és ezeket kínáljuk.

Semmit sem bízunk a véletlenre! Meghatározzuk pontosan, ki a célközönséged, meginterjúvoljuk őket, hogy mire vágynak igazán, és olyan tényekre alapozott kampányt készítünk, ami hasít, mint forró kés a vajon!
Kínosan ügyelünk a minőségi megjelenésre és arra, hogy megfelelően illeszkedjünk a meglévő céges arculatba. A közönséged semmit sem fog észre venni, csak azt, hogy még jobban szükség van rád, és szükségük van az általad kínált termékekre, szolgáltatásokra.

LÉZERPONTOSAN MÉRHETŐ

Nem hiszünk az 50-50%-os mítoszban, miszerint a marketingre költött pénz fele kidobott pénz. Ha velünk dolgozol, akkor valójában nincs kidobott pénz.

Magyarországon, de talán a világon egyedülálló RiseTech+ Track-System segítségével lézerpontosan meg lehet mondani, hogy melyik hirdetés, mekkora ráfordításból, hány ügyfelet vagy lehetséges ügyfelet „termelt”. De még azt is tudni fogod, hogy az adott hirdetésre bejött ügyfelek mennyit költöttek nálad összesen. Gondolj csak bele… Nem lenne csodálatos tudni, hogy mennyi egy ügyfél megszerzésének bekerülési költsége? Onnantól kezdve csakis rajtad áll, hogy mennyi ügyfelet szeretnél „vásárolni”… Padlógázt!

MIÉRT MINKET VÁLASSZ

1

 Pontosan belőtt célközönség

2

Tényekre alapozott, ütős kampányok

3

 Professzionális megjelenés

4

 100%-ig mérhető, kiszámítható
együttműködés

5

 Nincs kidobott pénz,
Kézzelfogható eredmények

6

Érthető, lényegre törő jelentések